Je moet je prettig voelen onder iedere omstandigheid en iedere temperatuur wanneer je slaapt op vakantie. Met een Exped slaapmat lig je goed! De slaapmatten van Exped zijn een stuk steviger dan luchtbedden. Daarnaast zijn ze een stuk praktischer om mee te nemen tijdens een grote hike of wanneer je langdurig gaat backpacken. Om na een lange dag lekker uit te kunnen heeft lafuma een zeer goede relaxstoel. Het merk bestaat al sinds 1930 en levert stoelen van uitstekende kwaliteit. 

Een Exped slaapmat is geschikt voor iedere ondergrond 

Of je nu op een camping staat in Zuid-Europa of eenmalig overnacht in een rotsige omgeving, een slaapmat is vele malen beter geschikt voor een ruige ondergrond. Tevens zijn matten beter bestand tegen lage temperaturen vanwege de goede isolerende werking van het materiaal. Daarnaast zijn de matten ook 100% luchtdicht en kunnen ze goed tegen een stootje! Ideaal voor de echte backpacker dus, maar uiteraard ook voor de ‘gewone’ kampeerder die graag producten heeft van de beste kwaliteit. 

Enkele voordelen van de slaapmatten op een rijtje: 

  • Comfortabel en warm. 
  • Geschikt tot een temparatuur van –20° C. 
  • Gemaakt van ultrsterk gerecycled plastic. 
  • Een stabiele ligging vanwege de verticale banen 
  • Platte ventielen 
  • Ingebouwde handpomp 
  • Reparatieset inbegrepen 

Campingmeubels van Lafuma om heerlijk op te relaxen 

Een relaxstoel van Lafuma biedt een overdosis aan comfort. Het is een uitermate geschikte stoel om na afloop van een actieve vakantiedag heerlijk onderuit te zakken met een fris drankje in je hand. Of, in de bekerhouder van de relaxstoel natuurlijk! De veelzijdigheid van de stoelen zorgen voor een super relaxte plek op de camping. 

Het ontspannen houdt niet op. De stoelen van Lafuma hebben namelijk een zero gravity functie. Hiermee liggen je benen iets hoger dan je lichaam en dat is dan weer de ideale houding om te kunnen relaxen volgens de kenners. Laat dat nou net de bedoeling zijn van vakantie volgens de meeste mensen. Naast de eerdergenoemde functie beschikt de stoel ook over vele andere houdingen. Ideaal voor het drinken van een kopje koffie of om aan te schuiven aan tafel voor een overheerlijk maaltijd op de camping.