Een vuilcontainer huren kan enorm handig zijn voor je organisatie. Je kunt zo namelijk ervoor zorgen dat afval op tijd opgehaald wordt en dat het bedrijf schoon blijft. Er zijn veel zaken waarvoor je een vuilcontainer kunt huren als organisatie, want voor elk afvalprobleem is er een oplossing te vinden. Wij zetten er een aantal voor jou op een rijtje. 

Verbouwen of een grote opruiming

Ga je uitbreiden met je pand of staat er een verhuizing van het bedrijf op de planning? Dan kun je erop rekenen dat er veel afval vrijkomt. Vaak gaat het dan om grofvuil, of bouw- en sloopafval. Je kunt hiervoor een vuilcontainer huren van Renewi, zodat al het afval netjes ingezameld kan worden. Zo houd je je organisatie ook schoon.

Voor bedrijfsafval

Ook voor de gangbare vormen van bedrijfsafval kun je een container huren, zoals papier en karton, plastic, restafval en glas. Elke afvalstroom heeft een eigen kleur container: oranje voor PMD, blauw voor papier en karton, geel voor glas en grijs/zwart voor restafval. Ook zijn er speciale containers voor vertrouwelijk papier, zodat niemand vertrouwelijke documenten kan lezen nadat deze zijn weggegooid.

Grof bedrijfsafval

Ook wanneer je veel grof bedrijfsafval hebt, kun je een container huren. Onder grof bedrijfsafval vallen alle niet-recyclebare, maar wel brandbare afvalstoffen van bedrijven. Deze afvalproducten zijn groter dan 30 x 30 x 60 centimeter en bevatten geen chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. Hier zijn namelijk andere soorten containers voor nodig. Grof bedrijfsafval kan vrijkomen bij ontruimingen, opruimingen, verhuizingen of wanneer het bedrijfspand een make-over krijgt.

Andere afvalstromen

Voor elke afvalstroom is er een passende manier te vinden om het in te zamelen. Bij Renewi kun je terecht voor elke mogelijke vorm van bedrijfsafval. Er is namelijk altijd een veilige manier om het afval duurzaam in te zamelen. Bij Renewi wordt er altijd gezorgd dat jouw afval op een veilige manier ingezameld en opgehaald wordt, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast wordt het afval zoveel mogelijk hergebruikt en gerecycled.